Wijnaldum speelt gelijk tegen Bayern: "Heel vervelend"

19 februari 2019, 23:15   Bijgewerkt: 19 februari 2019, 23:39

Met Georginio Wijnaldum op het middenveld wist Liverpool op het eigen Anfield geen afstand te nemen van Bayern München. Het heenduel in eigen huis eindigde ondanks kansen voor de thuisploeg in een ietwat teleurstellende 0-0 en de Nederlander baalt na afloop.

"Heel vervelend", is de reactie van Gini in gesprek met Veronica. "Het is positief dat we geen goal tegenkrijgen, maar we waren ongelukkig in het afmaken van de kansen." Het doelpuntloze gelijkspel kwam vooral tot stand omdat The Reds voor rust de nodige kansen lieten liggen. Wijnaldum speelde een goede wedstrijd, maar wil niet teveel met de eer strijken. "Het is al een heel seizoen zo. Ik doe niets speciaals."

Omdat Liverpool ook in de competitie volop meedraait, werd er vooraf geïnsinueerd dat de Champions League iets minder serieus genomen wordt. Volgens Wijnaldum is dat onzin. "We willen op alle fronten meedoen. De Champions League is een van de mooiste competities die je kan spelen. Ik denk dat het bij de mensen in Liverpool wel iets meer leeft om de titel te pakken, maar bij ons spelers willen we alles winnen."

Wijnaldum zag dat zijn landgenoot Virgil van Dijk wegens een schorsing afwezig was. Ontevreden over de vervanging was hij niet. "Met Virgil is het wel makkelijker, maar ik vond dat het achterin goed stond. Hopelijk kunnen we het in Duitsland afmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen