Gisteren gemist: Geen goals in CL, Koeman mogelijk naar Oman

20 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 19 februari 2019, 23:38

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 19 februari. 

Bayern München overleeft teleurstellend heenduel bij Liverpool

Liverpool en Bayern München hebben in hun eerste ontmoeting in de achtste finales van de Champions League met 0-0 gelijkgespeeld op Anfield. In een wedstrijd waar van tevoren veel van werd verwacht viel het niveau met name in de tweede helft zeer tegen en waren de kansen schaars. Bayern, dat niet voor de overwinning wilde gaan, mag zich uiteindelijk het gelukkigst prijzen met dit resultaat.

Olympique Lyon en Barcelona spelen doelpuntloos gelijk

Het eerste duel in achtste finale tussen Olympique Lyon en FC Barcelona is in Frankrijk geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. In de eerste helft vielen er aan beide kanten kansen te noteren, maar werd er niet gescoord. Na de theepauze waren de gasten beter. De witte muur die Lyon optrok werd ondanks meerdere mogelijkheden niet kapot gespeeld, waardoor Barcelona in de thuiswedstrijd extra moet waken voor een tegendoelpunt: 0-0.

Wijnaldum speelt gelijk tegen Bayern: "Heel vervelend"

Met Georginio Wijnaldum op het middenveld wist Liverpool op het eigen Anfield geen afstand te nemen van Bayern München. Het heenduel in eigen huis eindigde ondanks kansen voor de thuisploeg in een ietwat teleurstellende 0-0 en de Nederlander baalt na afloop.

'Erwin Koeman volgt voorbeeld broer en wordt bondscoach Oman'

Erwin Koeman lijkt op weg naar het bondscoachschap van Oman. Volgens het Algemeen Dagblad zijn de onderhandelingen nog in volle gang, maar is de kans groot dat Koeman de opvolger wordt van de vorige maand gestopte Pim Verbeek.

'Nantes stapt naar FIFA als Cardiff niet betaalt voor Sala'

Nantes is van plan om naar de FIFA te stappen als Cardiff City morgen (woensdag) niet voldoet aan de eerste betaling voor de transfer van Emiliano Sala. Dat meldt The Guardian dinsdagavond. De club uit de Premier League lijkt het onderzoek nog af te willen wachten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen