PSV hoopt shirtsponsor dit seizoen nog te presenteren

20 februari 2019, 07:56

PSV is druk op zoek naar een nieuwe shirtsponsor. Omdat Energiedirect.nl na dit seizoen van de borst naar de rug gaat, komt er ruimte voor op het shirt vrij. Commercieel directeur Frans Janssen is druk bezig met diens opvolging en is momenteel in gesprek met een potentiële nieuwe hoofdsponsor, van wie de naam nog niet wordt prijsgegeven.

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. De kans lijkt klein dat het weer om een deal gaat van de grootte die Energiedirect.nl ook opleverde: dat bedrijf betaalt zo'n zes miljoen euro per seizoen. Een bedrag waarvan het onzeker is of dat wederom uit de markt te halen is.

Inkomsten door gokwet

Ook zijn de Eindhovenaren druk bezig met de gevolgen die de nieuwe wet van de Kansspelen geeft. Gokbedrijven mogen online-diensten aanbieden vanaf het nieuwe seizoen in 2020 en daarin ziet PSV kansen. Janssen: "We zijn vooruitlopend op de nieuwe regelgeving al een tijdje met een aantal partijen in gesprek."

Een nieuwe shirtsponsor hoeft uit die hoek overigens niet te worden verwacht. "Daarvoor zijn de omzetprognoses nog te laag. Wel denken we dat we na het opengaan van de markt voor online-kansspelen met een belangrijke partner uit deze hoek kunnen gaan samenwerken", aldus Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen