'Utrecht bouwt aan toekomst en bindt ook talent Venema'

20 februari 2019, 08:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Utrecht bouwt sinds de aanstelling van John van den Brom hard aan de toekomst van de club. In dat kader wordt een volgende stap gezet: mega-talent Nick Venema gaat op korte termijn een nieuw en langdurig contract ondertekenen in de Domstad, waar ze in de negentienjarige voetballer de toekomstige spits zien.

Dat schrijft Voetbal International. Hoewel Venema, en met hem zijn zaakwaarnemer, momenteel niet blij is met het aantal speelminuten dat hij krijgt in de hoofdmacht van FC Utrecht, is er blijkbaar wel genoeg vertrouwen om die nieuwe overeenkomst aan te gaan. Jean-Christophe Bahebeck en Michiel Kramer staan momenteel onder Dick Advocaat nog hoger in de pikorde dan de man die al dertien keer scoorde in de Eerste Divisie.

Eerder al werd Dennis Haar als assistent naar FC Utrecht gehaald, kregen jeugdtalenten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/345982/fc-utrecht-beloont-el-barjiji-18-met-eerste-profcontract/,_blank,Rida El Barjiji] (18) en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/345887/fc-utrecht-geeft-talentvolle-doelman-houweling-eerste-contract/,_blank,Joey Houweling] (18) een nieuw contract en werd jeugdinternational Davy Van den Berg (19) [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/345925/jeugdinternational-van-den-berg-19-verruilt-psv-voor-fc-utrecht/,_blank,overgenomen] van PSV. Op die wijze werkt FC Utrecht hard aan de toekomst, waarin Van den Brom net als in Alkmaar met veel jonge voetballers moet gaan werken in het eerste elftal. Venema's huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2020. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen