Goed nieuws NAC: topscorer Te Vrede hard op de weg terug

20 februari 2019, 12:05

NAC Breda heeft woensdagochtend goed nieuws gekregen: clubtopscorer Mitchell te Vrede heeft de groepstraining namelijk weer hervat. De aanvaller deed de hele groepstraining zonder problemen mee en lijkt dan ook hard op de weg terug na zijn blessure.

Dat schrijft BN/De Stem althans. Afgelopen maandag had hij ook met Jong NAC Breda mee kunnen spelen, maar liet die wedstrijd lopen omdat het duel op kunstgras werd gespeeld. In het duel met Willem II (2-0 verlies) - de eerste van het kalenderjaar - ging Te Vrede tien minuten voor tijd geblesseerd naar de kant met een peesblessure.

Sindsdien staat de aanvaller geblesseerd langs de kant en hij wordt node gemist: in de vier duels daarna maakte NAC Breda slechts één doelpunt. Zodoende heeft de spits nog altijd veertig procent van de volledige doelpuntenproductie van NAC dit seizoen achter zijn naam: in achttien duels scoorde hij negenmaal (van de in totaal 22 treffers). Wellicht kan hij komend weekend tegen FC Groningen zijn rentree al maken voor het in nood verkerende NAC.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen