Bosz is niet bang voor uitdoelpunt en past tactiek niet aan

20 februari 2019, 14:02

Peter Bosz gaat zijn manier van spelen met Bayer Leverkusen donderdagavond niet aanpassen in de Europa League. Hoewel hij met zijn ploeg op bezoek bij Krasnodar geen doelpunt maakte (0-0) en dus elke tegentreffer dubbel telt in de return van de zestiende finales, is hij niet van plan om voorzichtiger te beginnen. "Onze manier van spelen gaan we niet veranderen."

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie vol overtuiging. "We hadden graag een uitgoal gemaakt in Krasnodar, maar helaas is dat niet gelukt. Dus het klopt dat morgen een gevaarlijke wedstrijd wordt", legt de oefenmeester uit. Veranderen doet hij zijn tot dusver succesvolle spelfilosofie echter niet.

"Het zal heel moeilijk worden", verwacht Bosz over het duel met de Russische ploeg. De Nederlander kan in elk geval niet beschikken over de geblesseerde Karim Bellarabi, Lars Bender, Joel Pohjanpalo en Panagiotis Retsos. Of Sven Bender inzetbaar is, is nog onduidelijk. Bosz: "Dat laten we afhangen van de training."

Borussia Dortmund

Komend weekend staat het treffen met Borussia Dortmund op de rol in de Bundesliga voor Bayer Leverkusen. Vooruitkijken naar dat duel doet de coach echter zeker niet. "Het is dat je me er nu naar vraagt, maar ik had er nog niet over nagedacht. Het duel met Krasnodar wordt moeilijk genoeg, dus het heeft geen zin om verder te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen