Paris Saint-Germain breidt voorsprong in Ligue 1 verder uit

20 februari 2019, 23:42

De voorsprong van Paris Saint-Germain in de Ligue 1 wordt groter en groter. De Parijzenaars wonnen woensdagavond hun inhaalwedstrijd tegen Montpellier (5-1) en hebben een voorsprong van vijftien punten op naast 'belager' Lille. Bovendien heeft PSG nóg een wedstrijd tegoed.

Het duel met Montpellier stond gepland in december, maar kon door protesten ten van gele hesjes niet doorgaan. Normaliter worden op Champions League-avonden in de topcompetities ook geen wedstrijden gespeeld, maar voor deze situatie gold een uitzondering.

PSG kende enige moeite met Montpellier, al doet de uitslag anders vermoeden. Na de 1-0 van Layvin Kurzawa zag Gianluigi Buffon er niet goed uit en tekende Florent Mollet met een vrije trap voor de gelijkmaker. Met een fraaie vrije trap bepaalde Angel Di Maria de ruststand nog wel op 2-1.

Buffon behoedde PSG in de tweede helft voor opnieuw een gelijkmaker. Toen brak een erg turbulente fase aan. In een kwartier tijd scoorde de koploper drie keer, mede door toedoen van Montpellier. Een treffer van Vitorino Hilton kwam op het scoreformulier als eigen doelpunt, maar ook de 3-1 en 5-1  kwamen daarvoor in aanmerking. Die doelpunten kwamen op naam van Christopher Nkunku en Kylian Mbappé. Daarnaast werden ook nog eens twee doelpunten afgekeurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen