Ronaldo: "Ik heb vijf Champions Leagues gewonnen, Atlético nul"

21 februari 2019, 07:39   Bijgewerkt: 21 februari 2019, 07:54

Cristiano Ronaldo's tijdelijke terugkeer naar Madrid verliep anders dan hij had gehoopt. Juventus ging in het Wanda Metropolitano door twee late doelpunten met 2-0 onderuit tegen Atlético Madrid, waardoor uitschakeling in de Champions League dreigt. Tot zijn grote ergernis werd Ronaldo daarnaast de hele wedstrijd beschimpt door fans van thuisploeg.

De Portugese aanvaller kon geen bal aanraken zonder te worden uitgefloten. Ook werd Ronaldo continu beledigd. 'Cristiano, verkrachter', 'Cristiano, ga dood' en 'Cristiano, betaal je belasting', klonk het vanaf de tribunes. Of het aan de spreekkoren lag is onduidelijk, maar Ronaldo kon in Madrid weinig klaarspelen. Met een vrije trap was hij nog dicht bij het openingsdoelpunt, maar verder kwam hij weinig in het spel voor.

Na afloop van de wedstrijd kon Ronaldo het niet laten om te sneren naar de supporters van Atlético. "Ik heb vijf Champions Leagues gewonnen, Atlético heeft er nul", riep hij in de mixed zone richting de aanwezig pers. "Ik vijf, Atlético nul", benadrukte hij nog eens. Ronaldo kan sportieve revanche nemen als de teams het in Turijn op 12 maart weer tegen elkaar opnemen.

Lees ookAtlético beloont zichzelf laat in turbulent duel met Juventus

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen