Simeone wilde laten zien dat Atlético Madrid 'ballen' heeft

21 februari 2019, 08:56

Diego Simeone heeft woensdagavond na het treffen tussen Atlético Madrid en Juventus (2-0) zijn opmerkelijke manier van juichen bij het eerste doelpunt verklaard. Nadat José Giménez scoorde, wendde Simeone zich tot het publiek en greep hij met twee handen naar zijn kruis.

De Argentijnse trainer geeft toe dat zijn juichgebaar niet netjes was. "Maar ik voelde dat ik het moest doen. Ik heb het als speler van Lazio gedaan en nu deed ik het weer om onze fans te laten zien dat we 'ballen' hebben. Als iemand hier aanstoot aan neemt, kan ik me alleen maar verontschuldigen. Maar het kwam uit het hart", zegt hij tegen Sky Sport Italia.

Simeone benadrukt dat hij Juventus niet wilde beledigen. "Het was niet bedoeld richting tegenstander, ik richtte me tot onze eigen supporters", vervolgt de oefenmeester, die blij is met de zege. "Dit is een prima resultaat, maar wij weten als geen ander dat we in Turijn een geweldig team, een grote club en een groot kampioen gaan treffen. We zullen in de return volop pijn gaan lijden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen