Allegri overtuigd dat Juventus de 2-0 in eigen huis kan omdraaien

21 februari 2019, 09:45

Juventus balanceert na de 2-0 nederlaag op bezoek bij Atlético Madrid op de rand van uitschakeling in de Champions League. Van opgeven wil Massimiliano Allegri echter niet weten. De trainer is ervan overtuigd dat de Italianen voor eigen publiek de nederlaag kunnen rechtzetten.

De wedstrijd in het Wanda Metropolitano leek woensdagavond op 0-0 af te stevenen, tot de Madrilenen in het laatste kwartier twee keer toesloegen. "Atlético is het gewend om dit soort wedstrijden te spelen. Ondanks dat er weinig gebeurde, bleven ze hun spelletje spelen, terwijl wij fouten maakten. Veel slechter dan hoe wij in de tweede helft speelden, kan niet. We weten dat Atlético de tegenstander slecht laat spelen. Om ze te verslaan, moet je op de top van je kunnen spelen", analyseert Allegri de wedstrijd.

Allegri weet dat het een lastige opgave wordt om in Turijn alsnog plaatsing voor de kwartfinale van de Champions League te bewerkstelligen. "Maar we moeten erop vertrouwen dat we het nog kunnen omdraaien. We hebben een geweldige wedstrijd nodig om door te gaan."

Lees ookSimeone wilde laten zien dat Atlético Madrid 'ballen' heeft

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen