Boëtius ziet hoofdtrainer en clubman Schwarz verlengen bij Mainz

21 februari 2019, 12:16

1. FSV Mainz 05 heeft het vertrouwen uitgesproken in trainer Sandro Schwarz. Het contract van de oefenmeester, die met de club uitstekend presteert in de Bundesliga, is verlengd tot en met de zomer van 2022. Daardoor heeft Jean-Paul Boëtius voorlopig nog 'gewoon' dezelfde trainer.

Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële kanalen. Schwarz, geboren in Mainz, is een kind van de club. Hij speelde zes jaar lang voor Mainz, voordat hij vertrok naar Rot-Weiss Essen en zijn loopbaan beëindigde bij Wehen Wiesbaden. Als trainer keerde hij terug naar Mainz, waar hij eerst jeugdcoach was en later assistent. In 2017 werd hij aangesteld als eindverantwoordelijke.

Dat doet hij vooralsnog tot grote tevredenheid van de club. "We zijn content met Sandro en zijn staf. We zien een duidelijke ontwikkeling en stabiliteit bij Mainz", aldus directeur Rouven Schröder over de contractverlenging. Ook Schwarz zelf is tevreden en dankt de supporters: "Het belangrijkste is dat de fans een beeld hebben van hoe we willen spelen. En dat ze zich in onze mentaliteit herkennen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen