Heracles Almelo blaakt van het vertrouwen: "De lat ligt hoog"

21 februari 2019, 14:51

Heracles Almelo kwam dramatisch uit de winterstop en startte de tweede seizoenshelft met drie nederlagen. De sombere stemming heeft echter plaatsgemaakt voor optimisme, want de voorgaande speelrondes werden Ajax (1-0) en Fortuna Sittard (6-0) verslagen. Zonder de geschorste Adrian Dalmau - hij scoorde afgelopen weekend nog vier keer - gaan de Heraclieden vrijdag op bezoek bij VVV-Venlo voor de derde zege op rij. Frank Wormuth ziet de wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

"Wij zijn goed genoeg om te kunnen winnen van VVV, hoewel we uit niet zo sterk zijn, gaan we altijd op zoek naar de drie punten. Na de overwinningen op Ajax en Fortuna Sittard zit er veel zelfvertrouwen in het team, dus de lat ligt hoog", aldus de Duitse trainer via de officiële clubkanalen.

VVV draait eveneens mee in het linkerrijtje en wordt niet onderschat door Wormuth. "VVV is een ploeg met veel fysiek grote spelers, maar het is ook een heel goede ploeg. Daarvoor hoef je alleen maar naar de ranglijst te kijken. Het is een slim elftal, ze kunnen goed van tempo wisselen en hebben niet continu de bal nodig om resultaat te halen.

De coach moet naast Dalmau ook onder anderen Robin Pröpper en Zeki Erkilinc missen. Tegenover hun afwezigheid staat de terugkeer van Joey Konings en Wout Droste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen