De Jong kijkt uit naar Camp Nou: "Messi beste aller tijden"

21 februari 2019, 16:23

Frenkie de Jong heeft donderdag zijn eerste interview gegeven aan de clubkanalen van FC Barcelona, de club die hij komende zomer verruilt voor Ajax. De Nederlandse middenvelder wil dit voetbaljaar zo goed mogelijk afmaken en vertrekt daarna met een goed gevoel naar Spanje. Hij kan niet wachten om met Lionel Messi op het veld te staan.

Dat Barcelona zijn droomclub is, steekt De Jong niet onder stoelen of banken. "Ik heb altijd bij Barcelona willen spelen. Dat was al zo toen ik een kleine jongen was", vertelt de middenvelder. "Ik vind de spelers mooi en houd van de stijl van voetballen. Barcelona is de ploeg van mijn dromen", zegt De Jong. "Ik hoop een belangrijke speler te worden voor deze club en wil veel prijzen winnen."

De Jong kijkt er naar uit om een kleedkamer te gaan delen met Messi, over wie de Nederlander zeer positief is. "Ik kijk daar naar uit. Het is heel moeilijk om hem te beschrijven. Ik denk dat hij de beste voetballer aller tijden is. Hij is de meest complete speler en doet precies wat hij in zijn hoofd heeft. Hij creëert zoveel kansen. Zijn linkervoet is geweldig en zijn intelligentie is van een ander niveau."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen