Bij PSG overbodige Diarra zet per direct punt achter carrière

21 februari 2019 – De loopbaan van Lassana Diarra is abrupt ten einde gekomen. De Franse middenvelder heeft besloten per direct te stoppen met profvoetbal, zo maakt zijn club Paris Saint-Germain bekend. De 34-voudig international kwam dit seizoen nauwelijks aan spelen toe.

Bij PSG overbodige Diarra zet per direct punt achter carrière

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De 33-jarige controleur speelde op 20 oktober zijn laatste wedstrijd voor PSG en had dus weinig uitzicht op speeltijd. Diarra behoorde al niet tot de belangrijkste spelers bij PSG, maar wist door de komst van Leandro Paredes in de winter dat zijn uitzicht op speeltijd nog minder werd. Hij speelde dit seizoen slechts 160 minuten in de Franse competitie.

Diarra kan terugkijken op een rijke loopbaan. De Fransman droeg onder meer de shirts van Chelsea, Real Madrid en Olympique Marseille. Zijn periode bij PSG, waar hij sinds januari 2018 speelde, was qua prijzen het succesvolst. Hij won met zijn club liefst vier hoofdprijzen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd