Lukkien stelt dat Scherpen zondag onder de lat wil staan

21 februari 2019, 18:21

Het verdriet is gigantisch bij Kjell Scherpen, wiens broer Jorg dinsdag overleed. Jorg Scherpen lag na een hartstilstand in coma en overleed dinsdag. Volgens Dick Lukkien, de trainer van FC Emmen, is Kjell Scherpen van plan om zondag te keepen tegen Vitesse.

Dat zegt de trainer tegen RTV Drenthe. "Allereerst wil ik mijn medeleven betuigen namens iedereen binnen FC Emmen aan de familie. Ik wens ze alle kracht toe om deze tragedie een plek te geven. Ik besef dat dat per dag heel verschillend zal zijn. Daarom hebben we ook met Kjell afgesproken, en daar was hij het mee eens, dat we het van dag tot dag bekijken. Vandaag was hij monter en nuchter. Natuurlijk zie ik het verdriet, maar dat lijkt me ook logisch", vertelt de coach.

Hij geeft zijn doelman dan ook alle ruimte om te doen wat hij wil. "Voetbal is voor hem nu natuurlijk een uitlaatklep. Hij wil keepen ja, maar daar kan en wil ik nog niet op vooruitlopen. Voor deze gebeurtenissen bestaan, gelukkig, geen handboeken. Iedereen, hoe lastig ook, moet zijn of haar weg vinden om het verdriet een plek te geven en te leren leven met het grote gat dat is geslagen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen