ADO Den Haag en huurling Zhang per direct uit elkaar

22 februari 2019, 10:41   Bijgewerkt: 22 februari 2019, 11:06

ADO Den Haag heeft per direct afscheid genomen van Yuning Zhang. De 22-jarige aanvaller werd geleend van West Bromwich Albion, maar de huurovereenkomst met de Championship-club is vrijdag definitief ontbonden. De Chinees kon in de Hofstad geen basisplaats veroveren en dat was mede te wijten aan het vele blessureleed van de spits.

En dus was het de beste optie om elders op zoek te gaan naar speeltijd. "We hadden en hebben nog steeds veel vertrouwen in Yuning. Door omstandigheden heeft zijn periode bij ADO Den Haag echter niet opgeleverd wat de speler en de club op voorhand gehoopt hadden", legt manager voetbalzaken Jeffrey van As uit.

"Het begon ook ongelukkig, met de fikse blessure die hij overhield aan de trip naar de Asian Games. Na zijn lange revalidatieperiode hadden we hem nog graag topfit en vol vertrouwen aan het werk gezien. Het is erg jammer dat dit niet echt gebeurd is", aldus Van As. Zhang werd in de voorbereiding op het succes nog topscorer van de ploeg van Alfons Groenendijk, maar scoorde in officiële duels niet. Hij kwam namelijk niet verder dan zes invalbeurten in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen