Solskjær heeft mogelijk Martial en Lingard terug en looft Pogba

22 februari 2019, 11:21

Manchester United-coach Ole Gunnar Solskjær heeft goed nieuws gekregen in aanloop naar de Premier League-topper met Liverpool. De coach van The Red Devils kan mogelijk een beroep doen op Jesse Lingard en Anthony Martial. "Ze hebben nog niet meegetraind, maar wel herstelwerk gedaan. We denken dat Anthony op tijd fit is en hopen dat ook over Jesse."

Dat vertelde de coach tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Liverpool. Mocht het duo niet inzetbaar zijn, is de kans groot dat hij teruggrijpt naar zijn elftal van tegen Chelsea (0-2 winst). "We hebben opties genoeg. Het is een grote, goede groep", vindt Solskjaer, die hoopt op een beter duel dan tegen Paris Saint-Germain. "We moeten leren van die ervaring en zorgen dat we het hele duel gefocust zijn."

Loftrompet over Pogba

Verder ging de coach in op de rol van Paul Pogba, die de laatste maanden volledig is opgebloeid onder de Noor. "Hij is een topspeler, die ik al leuk vond toen ik hem als kind zag. Hij is een leider in de kleedkamer en op het veld", aldus Solskjaer. "Er zijn verschillende soorten middenvelders, maar ik denk niet dat er iemand is zoals hij. Hij kan doelpunten maken, heeft een geweldige techniek, zijn kopbal tegen Chelsea was prachtig en heeft ook geweldige passes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen