Van der Gaag laat Rosheuvel buiten selectie van NAC Breda

22 februari 2019 – Het blijft onrustig bij NAC Breda: de geplaagde ploeg van Mitchell van der Gaag moet het tegen FC Groningen zaterdagavond stellen zonder Mikhail Rosheuvel. De aanvaller is om disciplinaire redenen geschorst en is daarom niet van de partij. Maandag wordt het gesprek pas weer met hem aangegaan door de technische staf.

Van der Gaag laat Rosheuvel buiten selectie van NAC Breda

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelde Van der Gaag tegenover Omroep Brabant. "We hebben afspraken gemaakt, gedurende het seizoen. Die zijn nogmaals herhaald na De Graafschap. Maar we vinden het tijd om in te grijpen: we moeten alleen bezig zijn om NAC in de Eredivisie te houden. Dat hebben we al vaker aangekaart", aldus de oefenmeester.

En daar wilde Rosheuvel klaarblijkelijk niet in mee. Van der Gaag: "Dat is vervelend, vooral voor Mika zelf. Aan de andere kant: de regels waren duidelijk. Het gaat erom dat we met het team bezig zijn. Als iemand daar een andere mening over heeft, prima. Maar dat kunnen we op dit moment niet gebruiken. We staan voor een belangrijke wedstrijd en willen de focus op zaterdag hebben."

Terugkeer Te Vrede en Fernandes
Tegenover de afwezigheid van Rosheuvel staat de terugkeer van clubtopscorer Mitchell te Vrede. Hij trainde eerder deze week weer al volledig mee en lijkt tegen FC Groningen in de basis te starten. Afgelopen maandag had hij ook met Jong NAC Breda mee kunnen spelen, maar liet die wedstrijd lopen omdat het duel op kunstgras werd gespeeld. In het duel met Willem II (2-0 verlies) - de eerste van het kalenderjaar - ging Te Vrede tien minuten voor tijd geblesseerd naar de kant met een peesblessure. Sindsdien staat de aanvaller geblesseerd langs de kant. Ook Paolo Fernandes is op de weg terug, maar hij komt nog niet zeker in actie.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd