Van den Brom beseft: "We kunnen nu ook omhoog kijken"

22 februari 2019, 14:29

Lange tijd kon AZ weinig anders dan naar beneden kijken, maar door de geweldige reeks in 2019 kan de ploeg nu omhoog kijken. De achterstand van de nummer vier van de Eredivisie op Feyenoord bedraagt slechts twee punten. John van den Brom hoopt de achterstand zondag tegen Willem II goed te maken.

Van den Brom weet dat Feyenoord dit weekend op bezoek gaat bij PSV en dus zijn er kansen. "Doordat we zelf blijven winnen, kunnen we nu ook omhoog kijken", zegt de coach op de clubwebsite. "Natuurlijk willen we zondag graag op de derde plek staan. Dan moeten we zelf winnen en Feyenoord punten verspelen. We zullen zien hoe het gaat lopen. Vanaf eind oktober zijn we bezig met een opwaartse lijn. Nu valt alles op z'n plek. We vallen met z'n allen aan en verdedigen met z'n allen. Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. Het resulteert in veel goals voor, geen goals tegen. Ja, dan krijg je vertrouwen."

AZ speelt zondag uit tegen Willem II en neemt het midweeks ook op tegen de Tilburgers. "Dat is best speciaal", weet Van den Brom. "Maar tot aan zondag zijn we niet bezig met het bekerduel van donderdag. Eerst gaat alle focus op de competitie. We kennen Willem II goed. Sinds de winterstop hebben ze een aantal andere spelers. Alexander Isak is in de spits de vervanger van Fran Sol. En verder hebben ze er twee Griekse spelers en Renato Tapia bijgekregen. Hun team staat, net als bij ons, de laatste weken aardig vast. Ik denk dat beide clubs wat dat betreft geen geheimen voor elkaar hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen