Stam verwacht 'lastig' duel met laagvlieger De Graafschap

22 februari 2019, 15:12

Jaap Stam weet sinds vorige week wat het is om te verliezen als trainer van PEC Zwolle. De coach ging na drie gewonnen wedstrijden vorige week tegen onder bij ADO Den Haag. Een vervelende nederlaag, die de coach zaterdagavond wil wegspoelen tegen De Graafschap.

Younes Namli is er door zijn rode kaart van vorige week tegen ADO niet bij. Het lijkt erop dat Zian Flemming hem zaterdagavond gaat vervangen. "We weten allemaal wat voor type speler Younes is en wat hij kan bewerkstelligen in het elftal. Dan ga je nadenken over hoe je dat het beste kunt oplossen. Dus zoeken we naar spelers die aanvallend het een en ander kunnen brengen", zegt Stam tegen De Stentor.

De trainer van PEC hoopt tegen de nummer zeventien van de Eredivisie op een reactie van zijn ploeg. "In Den Haag haalden we niet het gewenste resultaat. Dan moet je de volgende wedstrijd proberen te winnen", zegt Stam. "We moeten de aansluiting houden met de ploegen boven ons. Daarom is dit een heel belangrijke wedstrijd. De Graafschap heeft net als wij punten gepakt deze periode. Ze spelen bovendien anders dan voor de winterstop, met een andere benadering. Het wordt lastig", denkt Stam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen