De Jong hoopt op eerste uitzege: "Het moment komt dichterbij"

22 februari 2019, 15:36

Henk de Jong is er van overtuigd dat De Graafschap kan winnen op bezoek bij PEC Zwolle zaterdagavond. Hoewel winnen in een uitduel nog niet lukte in de Eredivisie dit seizoen, is de oefenmeester vol vertrouwen. "Het moment van een uitwedstrijd winnen komt dichterbij", weet hij. Aanwinst Nabil Bahoui begint op de bank in Overijssel.

Dat laat de coach weten op de clubsite. De Jong begint daarom met dezelfde elf namen als vorige week, mede omdat de Zweedse aanwinst nog niet honderd procent wedstrijdfit is. "Hij moet nog een aantal dagen optrainen, maar is een goede voetballer. Nabil heeft extra kwaliteiten, we mogen trots zijn dat hij voor ons speelt", vindt de oefenmeester van De Superboeren, die Stef Nijland nog moet missen als een gevolg van een hamstringblessure.

De Jong hoopt ook zonder Nijland op een goed resultaat tegen PEC Zwolle. Hij hoopt op de steun van de 357 meereizende fans. "Als we slap spelen, bereiken we niks en creëren we geen kansen", weet hij. "Het zou fantastisch zijn als we met een goed resultaat uit Zwolle weg gaan. Als dat gebeurt, zet zich dat ook door in de rest van de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen