Slutsky roemt 'ervaren' Emmen: "Het is een goed team"

22 februari 2019, 15:54

Vitesse boekte afgelopen zaterdag een felbegeerde overwinning op Willem II en kan daardoor eindelijk weer eens glimlachen. Trainer Leonid Slutsky wil de positieve lijn zo lang mogelijk vasthouden en hoopt dat zijn team zondag kan winnen bij FC Emmen.

Vitesse staat vijfde en wordt uiteraard gezien als de favoriet, maar Slutsky vindt Emmen een gevaarlijke ploeg. "Het is een goed team met best wat ervaring. De gemiddelde leeftijd van de spelers is 27, 28 jaar. Het is misschien wel een van de meest ervaren teams van de Eredivisie. Het zal moeilijk worden", voorspelt de Rus via de clubkanalen. "Spelen op kunstgras is altijd lastig voor ons. Emmen probeert goed voetbal te spelen en heeft graag balbezit. Als wij serieus mee willen doen, moeten we een serie overwinningen boeken. Eén zege is niet genoeg", aldus de coach, die pas zondag een beslissing neemt over de inzetbaarheid van Thulani Serero.

De stemming is in ieder geval goed bij Vitesse na de driepunter van afgelopen weekend. "Dat kwam niet alleen door de winst, maar ook omdat we goed speelden. We speelden in een andere formatie en probeerden actiever en agressiever te spelen. Ik denk dat alle supporters deze speelstijl aantrekkelijker vinden. We lieten niet alleen kwaliteit zien, maar ook karakter en teamgeest. We streden in elke situatie", stelt de Rus tevreden vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen