Klopp verwacht dat Solskjaer vast contract krijgt bij United

22 februari 2019, 17:03

Het moet raar lopen wil Ole Gunnar Solskjaer na dit seizoen vertrekken bij Manchester United. Dat denkt Jürgen Klopp althans. De coach van Liverpool ziet dat het sinds de komst van de Noor beter gaat met de topclub en verwacht dan ook dat hij een vast contract gaat tekenen.

De Noor won liefst elf van de dertien duels als coach van United en loodste de topclub daarmee de topvier in. Zondag speelt de coach met United tegen Liverpool in de Premier League. "Hij heeft de kwaliteiten", zegt Klopp over zijn collega. De Duitser rekent erop dat Solskjaer een vaste aanstelling gaat krijgen op Old Trafford. Bij zijn entree bij United tekende hij aanvankelijk een contract tot het einde van het seizoen.

"Het zou heel vreemd zijn om een andere trainer aan te stellen", zegt Klopp tegen de BBC. "Hij heeft het honderd procent verdiend om een vast contract te krijgen. Hij zit stevig in het zadel en ik twijfel er niet aan dat hij ook komend seizoen nog de trainer van United is. Dat lijkt me logisch." Solskjaer pakte met United liefst 25 punten van de 27 punten die hij kon verdienen.

Lees ookColumn: eigenwijze José Mourinho moet zich kapot schamen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen