Afstandsknal Klaassen bezorgt Werder Bremen punt

22 februari 2019, 22:26

Davy Klaassen heeft Werder Bremen vrijdagavond aan een punt geholpen tegen VfB Stuttgart. De 26-jarige middenvelder maakte vlak voor rust de 1-1, wat tevens de eindstand was. Door de remise blijft Werder ongeslagen in het nieuwe jaar, al zal men in Bremen niet helemaal tevreden met het punt zijn.

Werder Bremen hoopt zich te plaatsen voor Europees voetbal, maar zal dan de komende maanden nog wel enkele plekken moeten stijgen. De Duitse equipe hoopte tegen Stuttgart - dat in degradatiezorgen verkeert - een grote stap omhoog te zetten. Dat gebeurde echter niet, mede door een valse start: al na twee minuten opende Steven Zuber de score op aangeven van de ervaren Mario Gomez.

De bezoekers uit Stuttgart dachten met de voorsprong de kleedkamers op te zoeken, maar moesten vlak voor rust een domper incasseren. Max Kruse speelde Klaassen aan, die bij zijn directe tegenstander wegdraaide en vervolgens vanaf een meter of twintig hard in de lange hoek schoot. De Nederlandse middenvelder probeerde het ook in de tweede helft een paar keer van afstand, maar toen had hij het vizier niet op scherp staan.

De club van Klaassen stijgt door het gelijkspel van de tiende naar de negende plaats en moet nu afwachten wat de concurrentie zaterdag en zondag doet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen