VVV-captain Post stoort zich aan 'duikers' van Heracles Almelo

23 februari 2019, 11:48

Danny Post heeft zich gestoord aan de - in zijn ogen - makkelijk vallende spelers van Heracles Almelo. Dat zei de aanvoerder van VVV-Venlo na de nederlaag tegen de Almeloërs (0-1), die tot stand kwam via een penalty voor het geven van een licht duwtje in de rug van Lerin Duarte. "Ik vind dat het allemaal van die duikers zijn", stelde Post.

"De scheidsrechter ging erin mee", vervolgde de captain in gesprek met FOX Sports. "Natuurlijk spelen wij misschien wat te fysiek en maak ik ook overtredingen. Als zij wat voelen gaan ze lekker duiken. Hij doet dat slim hoor in de zestien, kun je niets van zeggen. Hij krijgt er een penalty voor. Het kan best zijn dat hij (Nils Röseler, red.) hem hard of zacht duwt, hij duikt goed en lokt het goed uit. Maar over de hele wedstrijd waren het aardig wat duikelingen."

Het ging na afloop ook vooral over het uitvallen van Jerold Promes (34). "Echt verschrikkelijk. Ik zag zijn knie, daar word je niet goed van", aldus Post. "Ik moest even weglopen. Gezien zijn leeftijd heb je gelijk zoiets van: dit wordt hem niet meer. Het is ook mijn maatje, ik speel al zes jaar met hem en weet wat hij er elke dag voor doet om te blijven voetballen en hoe mooi hij het nog vindt. Het mij echt veel pijn dat het nu klaar is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen