Hateboer verliest wederom met Atalanta en raakt aansluiting kwijt

23 februari 2019, 17:04

Atalanta verliest het uitzicht op de top-vier van Italë en daarmee kwalificatie voor de Champions League. Sterker nog: door de nederlaag van zondagmiddag bij Torino (2-0) staan ook de Europa League-plekken op de tocht voor de club van Hans Hateboer (op archiefbeeld) en de geschorste Marten de Roon. Door de nederlaag Atalanta gezakt naar de achtste plaats en staat het in punten gelijk met Torino.

Dat kan Atalanta zichzelf verwijten, want het legde in Turijn een zwakke wedstrijd op de mat. Na 29 seconden in de tweede helft verdubbelde Iago Falque de voorsprong en gaf Atalanta de brui eraan. Geen moment maakten de bezoekers de indruk om op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer. Ook Hateboer deelde mee in de malaise, hij speelde een onopvallend duel.

Voor Atalanta is na het verlies van vorige week tegen AC Milan (1-3) de tweede nederlaag op rij en wacht het volgende week een belangrijk duel. Dan komt Fiorentina op bezoek. Die club kan zondag op gelijke hoogte komen als het wint van Internazionale.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen