PSG kent in race richting titel ook geen hinder van Nîmes

23 februari 2019, 19:23

Paris Saint-Germain heeft ook tegen middenmoter Nîmes geen enkel probleem gekend. De onaantastbare koploper van de Ligue 1 won het thuisduel met 3-0 en heeft nu zeventien punten voorsprong op Lille, de nummer twee die ook nog een duel meer heeft gespeeld.

In het eigen Parc de Princes werd al snel duidelijk dat ook Nîmes een kansloze avond tegemoet zou gaan. De ploeg van Thomas Tuchel dicteerde het spel en opende vlak voor rust de doelpuntenrekening van de avond op fraaie wijze: Christopher Nkunku schoot van afstand op prachtige wijze raak.

De tweede helft stond vooral in het teken van de onvermijdelijke tweede treffer van de Parijzenaars. Die viel twintig minuten voor tijd. Kylian Mbappé, die het nog altijd zonder Neymar en Edinson Cavani moet doen in de voorhoede, zorgde voor de beslissing en maakte in de slotminuut ook zijn tweede van de avond: 3-0.