Messi pareert kritiek over mindere vorm van Barcelona

23 februari 2019, 19:53

Lionel Messi nam zijn FC Barcelona bij de hand in het competitieduel tegen Sevilla. De Argentijn maakte er drie in het gewonnen uitduel (2-4) en spreekt van een belangrijke overwinning. Hij kijkt bovendien uit naar woensdag, als zijn ploeg naar Real Madrid afreist voor de return in de Copa del Rey.

In de hoofdstad moeten Messi en co minimaal doelpuntrijk gelijkspelen, want in Catalonië eindigde het treffen in 1-1. "Het zal bijzonder zwaar worden, maar we zullen voor de winst moeten gaan. We hebben er alle vertrouwen in dat we daar kunnen winnen", aldus Messi tegen beIN Sports.

De ploeg van Ernesto Valverde haalde, net als Messi, de laatste weken niet altijd een hoog niveau. De Argentijn vindt de kritiek wat overdreven. "We kunnen niet altijd een hoog niveau halen. We hebben nu een fase achter de rug waarin we geen goed voetbal hebben laten zien. Vandaag gebeurde dat wel en volgden de goals elkaar snel op."

Van euforie wilde de matchwinner in Sevilla ook niet spreken. "Het moet steeds moeilijker om wedstrijden te winnen. Dit resultaat betekent niet een halve landstitel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen