Advocaat tevreden ondanks gelijkspel: "Tweede helft genoten"

23 februari 2019, 21:27

Dick Advocaat verspeelde met FC Utrecht in eigen huis twee punten tegen Excelsior, toch was de coach - anders dan de laatste weken - uiterst vrolijk na het duel. De ervaren trainer was tevreden met wat hij had gezien van zijn elftal. "De tweede helft heb ik genoten van mijn team. Behalve dat de goal niet viel."

Dat zei Advocaat tegenover FOX Sports. De coach was dik tevreden, ondanks de doelpuntloze remise. "Je krijgt niet altijd wat je verdiend. Vorige week pakten we drie punten bij De Graafschap en kregen we drie kansen. Nu waren we 20 á 25 keer bij hun doel in de buurt, mogelijkheden, en hadden we vier á vijf honderd procent kansen. Daarnaast geef je niets weg", toonde hij zich tevreden.

Doelpunten leverden dat niet op, toch kon de coach glimlachen. "Dit soort wedstrijden zitten er soms tussen. Ik kan mijn elftal niets verwijten: alleen qua resultaat kan het beter. Maar de tweede helft heb ik genoten. In de eerste helft stonden we wel te ver naar achteren. Dat hadden we niet afgesproken. Maar dat hebben we in de tweede helft anders neergezet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen