Streppel wacht al maanden op salaris, maar blijft rustig op Cyprus

23 februari 2019, 23:51

Jurgen Streppel maakt bijzondere tijden door momenteel bij het Cypriotische Anorthosis Famagusta. De oefenmeester heeft, net als zijn hele ploeg, al drie maanden geen salaris ontvangen en heeft daarom voor het eerst aan de bel getrokken. Tegelijkertijd heeft hij zich geplaatst voor de play-offs, al is het nog even de vraag of hij daaraan mag deelnemen.

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Hoewel zijn ploeg als vijfde eindigde, wacht er nog een puntenaftrek. Keeper Francis Uzoho beschikte niet over de juiste medische papieren. Intussen wacht de trainer, net als zijn selectie, nog altijd op zijn salaris. "Toen ik hier in oktober heen ging, wist ik dat je met dit soort dingen te maken kunt krijgen", aldus Streppel. 

Wel blijft zijn elftal naar behoren presteren en dat vindt hij knap. "Ondanks alle problemen hebben ze zich heel professioneel opgesteld en winnen we vandaag (zaterdag, 2-3 bij Ermis) ook nog in de absolute slotfase. Dat zegt wel iets over ze, het is niet makkelijk geweest."

Over zijn eigen financiële positie maakt hij zich overigens weinig zorgen. Streppel: "Mijn contract is waterdicht, dus ik ga niet uit van problemen. Ik wil er ook niet te veel naar buiten toe over zeuren, omdat dit dingen zijn waarvan je weet dat ze kunnen gebeuren. Toch was het vandaag tijd om even een punt te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen