Solskjaer stelt dat United niet zoals Liverpool moet eindigen

24 februari 2019, 10:29

Ole Gunnar Solskjaer heeft in aanloop naar de Premier League-topper tussen Manchester United en Liverpool wat olie op het vuur gegooid. De Noorse trainer stelt dat United niet net als Liverpool vele jaren achter elkaar de landstitel mag mislopen. Het is zo'n 29 jaar geleden dat The Reds voor het laatst de Premier League wonnen.

De oefenmeester vindt dat Manchester United altijd voor de landstitel moet gaan en geen genoegen mag nemen met een eindnotering bij de bovenste vier. "Te laag inzetten en je doel bereiken is gevaarlijker dan te hoog mikken en je doel missen. Maar het is lastig om de Premier League te winnen, waarschijnlijk de zwaarste competitie ter wereld. Er zijn vijf, zes clubs die de titels winnen. Leicester City won 'm - wat een wonder was - en Blackburn Rovers daarvoor, maar de overige titel ging naar de andere clubs", zegt hij tegen Sky Sports.

Liverpool doet dit jaar in tegenstelling tot Manchester United mee om de landstitel. "In Noorwegen zijn er veel Liverpool-fans en ieder jaar zeggen ze dat het hun jaar is. Dat gaat door tot oktober en dan is het: oké, volgend jaar. Nu doen ze echt mee, dus het wordt een spannend slot voor ze", besluit de Noor, die aan de zijlijn zal staan als Manchester United en Liverpool het zondagmiddag op Old Trafford tegen elkaar opnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen