Feyenoord spaart Van Persie, PSV met verwachte elf

24 februari 2019, 13:34

PSV begint zondagmiddag in zijn sterkste opstelling aan de topper tegen Feyenoord. De Rotterdammers zijn daarentegen niet op volle kracht. Robin van Persie wordt gespaard voor het bekerduel met Ajax en begint op de bank. Nicolai Jørgensen start in de basis, evenals Sam Larsson en Jan-Arie van der Heijden.

Ten opzichte van het verloren duel met FC Groningen (1-0) heeft Giovanni van Bronckhorst zijn opstelling op twee plaatsen gewijzigd. Jeremiah St. Juste is er vanwege een blessure niet bij en wordt centraal achterin vervangen door Van der Heijden. Cuco Martina vervult de rechtsbackpositie. Larsson keert terug in de basis omdat Van Persie op de bank begint.

Bij PSV geen verrassingen in de opstelling. Op de bank keert Maximiliano Romero terug, die de voorbije tijd ontbrak wegens zijn deelname aan het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor spelers onder de twintig jaar. Verder zitten ook Mohammed Ihattaren en Michal Sadílek op de bank - zij speelden vrijdag nog bij Jong PSV.

Opstelling PSV: Jeroen Zoet; Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever, Angeliño; Pablo Rosario, Gastón Pereiro, Jorrit Hendrix; Hirving Lozano, Luuk de Jong, Steven Bergwijn

Opstelling Feyenoord: Kenneth Vermeer; Cuco Martina, Sven van Beek, Jan-Arie van der Heijden, Calvin Verdonk; Jordy Clasie, Jens Toornstra, Tonny Vilhena; Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen, Sam Larsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen