Groenendijk baalt dat ADO het in de slotfase helemaal liet lopen

24 februari 2019, 15:43

Fons Groenendijk zag ADO Den Haag zondagmiddag Ajax aardig partij bieden. In de slotfase van de wedstrijd gaven de Hagenaren het echter helemaal weg, waardoor na het laatste fluitsignaal een 1-5 eindstand op het scorebord stond. Groenendijk vindt dat zijn ploeg dat eigenlijk niet mag overkomen.

"Tot minuut 70 is het 1-2 en heb je uitzicht op iets. Met snelheid voorin probeerden we nog wat af te dwingen, maar dan ligt vrij snel de 1-3 erin. Wat ik niet goed vind bij mijn ploeg is dat we dan een aangeslagen indruk maken, het laten lopen en de uitslag naar 1-5 gaat. Dat is wel erg hoog en dat hebben de spelers niet verdiend. Daar doen ze zichzelf mee tekort. Dat moet er wel uit bij ons", zegt de trainer tegen de NOS.

Groenendijk kreeg aan het einde van de eerste helft een gele kaart omdat hij zijn boosheid afreageerde op de arbitrage. Dat gebeurde nadat Ajax een strafschop kreeg. Groenendijk vond dat voorafgaand aan het penaltymoment Donny van de Beek een overtreding op John Goossens maakte. "Natuurlijk ben je dan boos, dat is ook emotie. Maar goed, die gele kaart... ik heb niemand uitgescholden en ben gewoon boos over de situatie. Dat zakt wel weer. Ik ga niet klagen over de VAR of de scheidsrechter. Wat dat betreft ben ik een stuk rustiger dan een paar jaar geleden. In de emotie heb ik misschien iets te veel laten blijken dat hij moest fluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen