Vermeer geniet van heldenrol: "Heb de ploeg aardig geholpen"

24 februari 2019, 17:40

Kenneth Vermeer begon het seizoen als wisselspeler, maar is sinds de blessure van Justin Bijlow terug in het doel van Feyenoord en dat gaat hem goed af. De keeper blonk zondag uit tegen PSV (1-1) en was zeer belangrijk voor zijn ploeg. Hij genoot zelf van de kraker.

"Ik heb mijn ploeg aardig kunnen helpen", zei de doelman na het duel tegen FOX Sports. Vermeer moest liefst negen keer handelend optreden en was dus een van de uitblinkers. "Ik wist niet dat het er zoveel waren, dat is mooi. Met tien man weet je dat meer te doen krijgt. Gelukkig kon ik ze eruit halen", zei hij.

Vermeer zag dat zijn ploeg in de eerste helft domineerde en ook in de tweede helft goed mee kon komen, ondanks een ondertalsituatie. "We hadden PSV goed geanalyseerd en konden goed onder de druk uit voetballen. Ik denk dat we voor rust ook al een doelpuntje hadden kunnen maken. Als je dan met tien man komt te staan, weet je dat PSV volle bak vooruit gaat spelen en hoop je een puntje mee te pakken en misschien wel meer. Want ook met tien man creëerden we nog kansen. Het mocht niet zo zijn.''

Woensdag wacht er een pikant duel voor de keeper, aangezien zijn voormalig werkgever Ajax dan de tegenstander is in de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen