Stegeman neemt 'volledige verantwoordelijkheid' na pijnlijk verlies

24 februari 2019, 17:57

John Stegeman heeft na de keiharde nederlaag tegen Sparta Rotterdam iets opmerkelijks gedaan: de oefenmeester van Go Ahead Eagles heeft de volledige verantwoordelijkheid opgeëist en kwam als enige voor de camera's om verantwoording af te leggen. "Mijn oprechte excuses aan de supporters. We hebben een enorme wanprestatie geleverd."

Dat zei hij tegenover FOX Sports na de 6-1 (!) nederlaag. "Normaliter moeten we goed tegen Sparta kunnen spelen. We weten dat ze goede spelers hebben, maar dan moet je als team beter fungeren", vond de oefenmeester. Verwijten deed hij zijn spelers echter niets, zichzelf alles. "Ik heb mijn team niet kunnen motiveren om alles te geven met elkaar. Dit is mijn verantwoordelijkheid."

En dus kwam alleen Stegeman voor de camera's. "Ik neem mezelf wat kwalijk. Dat is ook de reden dat ik alleen voor de camera verschijn. Ze hebben niet gedaan wat ik graag wil om er een wedstrijd van te maken. Dat is mijn schuld, punt. Ik ben verantwoordelijk. Dan had ik maar andere spelers op moeten stellen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen