Atlético Madrid rekent dankzij Morata en Saúl af met Villarreal

24 februari 2019, 18:10

Atlético Madrid heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de Spaanse titelstrijd. Tegen het in goede vorm verkerende Villarreal had de ploeg van Diego Simeone na een zwaar midweeks duels in de Champions League tegen Juventus aan doelpunten van Álvaro Morata en Saúl genoeg voor de overwinning: 2-0. Daarmee komt aan de sterke reeks van Villarreal een einde.

Die ploeg, dat op de achttiende plek in La Liga staat, had namelijk naast de uitschakeling van Marcel Keizers Sporting Lissabon in de Europa League, in februari nog geen duel verloren. Atlético Madrid, dat midweeks nog met Juventus afrekende in de Champions League, kon de borst dus natmaken, maar mocht na de overwinning van FC Barcelona bij Sevilla (2-4) niks laten liggen om niet af te haken in de titelstrijd.

In dat kader was het openingsdoelpunt van Morata na een half uur voetballen erg lekker. De spits zette zelf de aanval op en kreeg de bal uit een voorzet van Filipe Luis terug. Hij schoot uit de draai vervolgens hard raak (1-0). Lang hield Villarreal stand in het Wanda Metropolitano, maar vlak voor tijd besliste Saúl het duel. Hij werkte de bal knap over goalie Sergio Asenjo heen, al had de bal nog wel van de lijn kunnen worden gehaald.

Zodoende komt Atlético Madrid weer op zeven punten van koploper FC Barcelona en heeft het de tweede plek voorlopig veilig gesteld. Real Madrid volgt op vijf punten, maar komt later op de avond nog wel in actie tegen Levante UD.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen