Sarri beschermt Kepa na 'misverstand': "Maar moeten wel praten"

24 februari 2019 – Maurizio Sarri heeft het na de verloren League Cup-finale het deels opgenomen voor Kepa Arrizabalaga. De Italiaan was woedend toen de keeper weigerde van het veld te gaan toen hij in de verlening naar de kant werd gehaald omdat hij met kramp kampte, maar sprak na de eindstrijd van 'een misverstand'. "Ik dacht dat de speler kramp had. Kepa had gelijk dat hij door kon gaan, maar de manier waarop was verkeerd."

Sarri beschermt Kepa na 'misverstand': "Maar moeten wel praten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat zei Sarri tijdens de persconferentie over het veelbesproken incident van zondagavond. Kepa bleef staan, pakte een geweldige strafschop, maar ging ook heel knullig over een penalty van Sergio Agüero heen. De heldenrol die hij na dat incident had moeten pakken, kwam er niet. De Italiaan brandde de Spaanse doelman niet volledig af, zoals hij tijdens het duel wel deed. "Maar we moeten binnenkort wel praten, vooral ook om duidelijkheid te krijgen", waarschuwde de manager van Chelsea.

Verder was de Italiaan, ondanks het verlies na strafschoppen van Manchester City, wel tevreden. "We speelden precies zoals we hadden voorbereid. We hadden controle over de wedstrijd. We besloten om geen hoog druk te zetten en we hebben uiteindelijk niets weggeven tegen het beste team in Europa", aldus de tevreden trainer, die baalde dat Eden Hazard werd teruggevlagd wegens buitenspel. "Maar al met al hebben we het goed gedaan en we zijn aan het verbeteren."

Lees ook: Sarri verliest League Cup-finale én aanzien door een bizarre soap

Reacties

Eredivisie

gerelateerd