Gisteren gemist: Kepa-soap, Memphis mist pingel en Real mazzelt

25 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 24 februari 2019, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 24 februari.

Sarri verliest League Cup én aanzien door een bizarre soap

Het is Maurizio Sarri niet gelukt om de nijpende situatie bij Chelsea om te draaien. De League Cup-finale was een kans om het blazoen op te poetsen, maar liep uit op een fiasco tegen Manchester City. Niet alleen omdat er ruim verloren werd, maar omdat Sarri al zijn aanzien heeft verloren. Dat kwam door een soap met Kepa Arrizabalaga, die een wissel weigerde en zijn trainer in zijn hemd zette. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346521/sarri-beschermt-kepa-na-misverstand-maar-moeten-wel-praten/,_blank,Sarri] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346527/kepa-spreekt-van-misverstand-in-heetst-van-de-strijd-na-rel/,_blank,Kepa] spraken na het duel van 'een misverstand'.

Real Madrid dankt arbiters na zeer moeizame zege op Levante

Real Madrid is zondag meer dan door het oog van de naald gekropen op bezoek bij Levante. De Koninklijke, die het duel met tien man eindigde na twee gele kaarten voor Nacho, had twee penalty's nodig, beide dubieus gegeven in overleg met VAR, om af te rekenen met de nummer dertien in La Liga. Eerder op de dag won ook Atlético Madrid: het [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346510/atletico-madrid-rekent-dankzij-morata-en-saul-af-met-villarreal/,_blank,versloeg] Villarreal in eigen huis.

Lyon verliest bij Monaco mede door gemiste pingel Memphis

Olympique Lyon heeft de volgende tegenvaller moeten incasseren: de ploeg die momenteel niet in grootse vorm verkeert ging zondagavond onderuit op bezoek bij laagvlieger AS Monaco. Treffers van Gelson Martins en Rony Lopes binnen het half uur waren genoeg voor de overwinning, mede dankzij een gemiste strafschop van invaller Memphis Depay.

Achtervolger Napoli wint weer eens en dankt trefzekere Milik

Na twee wedstrijden die in een doelpuntloos gelijkspel eindigden, heeft Napoli zondag weer eens drie punten gepakt. De nummer twee van het klassement had geen kind aan Parma en won simpel met 0-4. Arek Milik was de grote uitblinker. Later op de avond [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346524/inter-komt-eigen-goal-de-vrij-late-pingel-en-wereldgoal-niet-boven/,_blank,verslikte] Internazionale zich in de Serie A in Fiorentina: zij kwamen een razendsnel eigen doelpunt van Stefan de Vrij, wereldgoal van Luis Muriel en extreem late pingel niet te boven.

Feyenoord maakt titelstrijd nog spannender met gelijkspel bij PSV

Voor de derde wedstrijd op rij heeft PSV puntverlies geleden in de Eredivise. In Eindhoven eindigde de topper tegen Feyenoord in 1-1. Nicolai Jørgensen en Hirving Lozano namen de treffers voor hun rekening. Feyenoord speelde het laatste half uur met tien man na een rode kaart voor Sven van Beek, maar de ploeg hield stand. Zodoende is het gat tussen koploper PSV en Ajax nog maar twee punten. Verder wonnen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346488/ajax-snoert-critici-de-mond-met-royale-zege-tegen-ado-den-haag/,_blank,Ajax] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346498/vitesse-zegeviert-ruim-bij-aangeslagen-fc-emmen/,_blank,Vitesse] eenvoudig en ging AZ voor het eerst in 2019 [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346513/vechtend-willem-ii-bezorgt-az-eerste-nederlaag-in-2019/,_blank,onderuit]. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen