Ziyech ontkent 'jaloezie': "Gunnen Frenkie transfer van harte"

25 februari 2019, 08:39

Hakim Ziyech heeft met klem ontkend dat er sprake is geweest van jaloezie bij Ajax. Na de prachtige transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona, vielen de Amsterdammers een tijdje ver terug in niveau. Volgens de Marokkaan heeft dat niets te maken met onderlinge spanningen. "Kranten en praatprogramma's moeten vol. Ik vind het onzin."

Dat vertelt hij tegenover De Volkskrant. "Iedereen gunt Frenkie die transfer van harte. We zien dagelijks allemaal dat hij zoveel kwaliteiten heeft dat hij daar hoort. Ik ben ervan overtuigd dat hij gaat slagen", aldus Ziyech, die daarmee de geruchten van onderlinge spanningen in de kleedkamer bij Ajax duidelijk verwerpt. "Ze moeten iets schrijven als het minder gaat."

Ziyech wordt zelf ook regelmatig gelinkt aan een transfer. Of de Ajacied mee kan op het allerhoogste niveau? "Het hangt af wat voor team je om je heen hebt. Vertrouwen. Van de trainer. Elkaar aanvoelen. Het is van meerdere zaken afhankelijk", denkt Ziyech, die wel graag Champions League blijft spelen. "Dat voel je 's ochtends: dit is het podium waar iedereen op wil spelen. Dat is niet goed. Maar er komt een ander soort motivatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen