Van Leer blijft positief bij NAC Breda: "Het is nog niet voorbij"

25 februari 2019, 08:56

NAC Breda kreeg dit weekend een volgende tegenvaller te verwerken: de ploeg van Mitchell van der Gaag speelde zelf weliswaar gelijk tegen FC Groningen, maar zag concurrent De Graafschap plots winnen van PEC Zwolle. Toch geeft Benjamin van Leer de strijd zeker nog net op. "Hard werken, blijven strijden en geloof houden dat het tij gaat keren."

Dat vertelt de doelman, die immer positief probeert te blijven, tegenover BN/De Stem. Tegen FC Groningen hield hij in elk geval voor de derde keer dit seizoen de nul. "Misschien kunnen we daarop voortborduren. Omdat alles heel negatief is, moeten we kijken naar wat we goed doen. De laatste wedstrijden kregen we veel doelpunten tegen", wist Van Leer, die tegenwoordig vijf verdedigers voor zich ziet staan in plaats van vier.

Van Leer hoopt zo snel mogelijk dat het tij gekeerd kan worden. "Dit is zo'n mooie club, dat wil ik óók meemaken. Toen ik van mijn zaakwaarnemer hoorde dat NAC mij wilde huren, zei ik: regel het, regel het... Ik had er zulke mooie verwachtingen van", aldus de keeper. "En het kan nog mooi eindigen, hè? Ik geef wat ik kan. Het is nog niet voorbij, dat is waar ik elke dag aan denk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen