Atlético Madrid drijft spot met Real Madrid na dubieuze penalty

25 februari 2019, 10:05   Bijgewerkt: 25 februari 2019, 10:51

Real Madrid won zondagavond met het nodige fortuin met 1-2 van Levante. Na de wedstrijd was de tweede strafschop die de Madrilenen kregen onderwerp van gesprek. Casemiro ging op theatrale manier naar de grond nadat Cheick Doucouré probeerde de bal weg te schieten. De gemakkelijk gegeven penalty was voor Atlético Madrid reden om de spot te drijven met de aartsrivaal.

'De Oscar-avond is groots begonnen. Een film? #neverendingstory. Atléticos, welke kiezen jullie', stuurde de Madrileense club via Twitter de wereld in, met een knipoog naar de uitreiking van de Oscars in Los Angeles. Real Madrid-rechtsback Dani Carvajal reageerde gevat op de tweet van Atlético: 'Ik raad Corazón de la Décima' en 'UNDÉCIMA' aan. Ik heb ze op dvd', doelend op de zeges van Real Madrid in de Champions League-finale tegen Atlético.

De penalty die Madrid een kwartier voor tijd kreeg werd benut door Gareth Bale, wat de Koninklijke de volle buit opleverde. Real Madrid blijft door de zege de nummer drie van de Spaanse competitie en heeft twee punten achterstand op stadsgenoot Atlético en negen op koploper FC Barcelona.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen