Heracles Almelo ziet Fledderus naar FC Groningen gaan

25 februari 2019, 10:42   Bijgewerkt: 25 februari 2019, 11:52

FC Groningen heeft Mark-Jan Fledderus defintief binnen: de technisch manager van Heracles Almelo stapt over naar de Trots van het Noorden om daar binnen dezelfde functie verder te gaan. De voormalig profvoetballer wordt in het noorden de opvolger van Ron Jans, die komende zomer stopt als technisch directeur. "Ik verlaat Heracles Almelo met pijn in het hart", aldus Mark-Jan Fledderus.

Op de clubsite van Heracles Almelo wordt melding gemaakt van de overgang van Fledderus, die ruim anderhalf jaar technisch eindverantwoordelijke was in Almelo. "Heracles Almelo is een mooie club met een goede organisatie en professionele leiding. Als voetballer heb ik het hier altijd al goed naar mijn zin gehad, daarom ben ik enkele jaren geleden ook teruggekeerd. Ik ben de club dankbaar dat ik de kans heb gekregen een carrière op te bouwen na het voetbal. De keuze om te vertrekken was lastig, maar ik laat een stabiele organisatie achter."

Heracles beraamt zich momenteel over een opvolger: tot 1 april blijft Fledderus werkzaam bij Heracles. Een vervanger is nog niet gevonden, maar daar is de club wel hard mee bezig. "Achter de schermen zijn wij druk bezig om invulling te geven aan de positie die vrijkomt", aldus algemeen directeur Rob Toussaint. Volgens diverse media Tim Gilissen de absolute topkandidaat voor de vacature in Almelo.

FC Groningen heeft opvolgers binnen

De voetbalvisie van Fledderus zou gelijk zijn aan die van hoofdtrainer Danny Buijs en mede daarom is de overgang rondgekomen. Daarmee heeft FC Groningen, dat eerder al Wouter Gudde van Excelsior overnam, ingespeeld op het vertrek van zowel Hans Nijland als ook technisch directeur Ron Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen