Wisgerhof adviseert Twente: "Zaak niet al te nerveus te worden"

25 februari 2019, 11:25

FC Twente heeft uitstekende papieren om razendsnel terug te keren in de Eredivisie. De Tukkers zijn sinds december ongenaakbaar en hebben een gat van liefst elf punten met de concurrentie geslagen. Met nog twaalf wedstrijden te spelen adviseert Peter Wisgerhof zijn oude club rustig te blijven.

Wisgerhof is een ervaringsdeskundige; met Twente werd hij in 2010 kampioen in de Eredivisie. "Ik denk dat er in de kleedkamer van FC Twente nu wel een gevoel ontstaat van: hé, we kunnen de titel pakken. Het komt steeds dichterbij", vertelt hij aan Tubantia. "Dan is het zaak niet al te nerveus te worden. Kijk eens hoeveel punten Ajax in een paar weken heeft verspeeld. Of wat te denken van Dortmund? Dat stond op een gegeven moment 9 punten voor op Bayern. Nu is het gat nog maar drie punten."

Twente won al tien keer op rij in de Eerste Divisie. Hoewel hij een slag om de arm houdt, verwacht Wisgerhof dat de Enschedeërs kampioen worden. "Dat komt ook omdat ik bij de concurrentie geen titelfavoriet zie, die opeens een sterke serie gaat neerzetten. En dan kom ik terug op onze ploeg uit 2010: wij waren het meest stabiel. Dat is het FC Twente van nu ook. En de stabielste club wordt altijd kampioen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen