Bild: ontstoken kiezen vertraagden herstel Robben

25 februari 2019, 12:32

Na maanden blessureleed gloort er licht aan de horizon voor Arjen Robben. Er lijkt namelijk een verklaring te zijn voor de 'vage' blessure waarmee hij sinds eind november kampt. Volgens het Duitse Bild liggen twee ontstoken kiezen ten grondslag aan het langzame herstel van de 35-jarige buitenspeler van Bayern München.

Onlangs zei Robben in gesprek met het Duitse medium niet te weten wat er precies aan de hand was. Eerst kreeg kampte hij met dijbeenproblemen, daarna had hij last van een geïrriteerde zenuw in het heupgewricht. "Ik probeer van alles, maar het levert allemaal niets op. Tweemaal leek het probleem bijna opgelost, ik trainde alweer met de ploeg. Maar toen kreeg ik toch weer last", zei hij.

Chronische ontstekingen (in de mond) kunnen de oorzaak zijn van andere gezondheidsproblemen. Inmiddels zijn de abcessen in de mond van de gestopte Oranje-international verwijderd. Hierdoor kan hij zich nu eindelijk goed richten op zijn herstel. Onlangs vertelde Robben dat hij hoopte zijn rentree te maken in de returnwedstrijd van het Champions League-treffen met Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen