Gilissen volgt Fledderus op als TM van Heracles Almelo

25 februari 2019 – Tim Gilissen is per 1 april de nieuwe technisch manager van Heracles Almelo. De oud-voetballer komt over van NAC Breda, waar hij sinds 2015 manager jeugdopleiding was. De 36-jarige Gilissen (op archiefbeeld) wordt in Almelo de opvolger van Mark-Jan Fledderus, die de nieuwe technisch directeur van FC Groningen wordt.

Gilissen volgt Fledderus op als TM van Heracles Almelo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is een mooie uitdaging een bijdrage te mogen leveren aan het technische plan en de sportieve doelstellingen van Heracles Almelo", laat Gilissen via de kanalen van zijn nieuwe club weten. "Ik ben onder de indruk van de gekozen aanpak van de club. Vanuit het bestuur en de directie voel ik het vertrouwen om deze uitdaging aan te gaan. Bovendien is Heracles Almelo een stabiele club waar ik mijzelf goed denk te kunnen ontwikkelen. Ik ben trots dat ik in deze mooie rol als technisch manager mag terugkeren."

Rob Toussaint, algemeen directeur van de Heraclieden, zegt dat de aanstelling van Tim goed past binnen de visie van de club. "Tim is een bevlogen en hardwerkende vakman die Heracles Almelo goed kent. Hij heeft ervaring als manager jeugdopleiding en heeft in die hoedanigheid oog voor talent en ontwikkeling. Het gevoel dat hij past binnen het geschetste profiel is tijdens de gevoerde gesprekken bevestigd. Met Tim als technisch manager gaan wij door met de ingezette koers."

Lees ookHeracles Almelo ziet Fledderus naar FC Groningen gaan

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd