Ten Hag wil revanche nemen bij 'zelfbewust' Feyenoord

25 februari 2019, 18:42

Erik ten Hag acht zijn ploeg klaar voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Volgens de oefenmeester van Ajax heerst er binnen de selectie van de Amsterdammers een revanchegevoel, al is hij beducht voor de kwaliteiten van Feyenoord.

De Rotterdammers hielden zondag koploper PSV immers op 1-1. Ten Hag was onder de indruk, vertelt hij bij Ajax TV. "Je zag een zelfbewust Feyenoord, dat ook met tien man bleef voetballen. Dat was gewoon uitstekend en we weten dat we heel goed moeten zijn om daar woensdag te kunnen winnen."

Met de 6-2 afgang van begin dit jaar nog in het geheugen, weet de coach wat zijn spelers te doen staat in De Kuip. "We hebben daar wat recht te zetten. En we hebben kans op een plek in de finale. Daar is alles om te doen. Dat betekent dat we een sterk team nodig hebben en dat iedereen 100% moet weten."

Ten Hag is van mening dat het juist een voordeel is om zo kort na de fikse nederlaag revanche te kunnen nemen op de Feyenoorders. "We hebben het geluk dat we al zo snel weer mogen. Die nare smaak die we bij Feyenoord hebben opgelopen, kunnen we weer wegspoelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen