Technisch manager Hofstede moet De Graafschap overtuigen

26 februari 2019, 08:29

Peter Hofstede moet met een uitmuntend plan van aanpak komen om aan te blijven als technisch manager van De Graafschap. Na het aankoopbeleid van afgelopen zomer bestaan er twijfels over Hofstede. Een concreet plan van aanpak over het te voeren technisch beleid dient als reddingsboei, zo schrijft De Gelderlander.

Hofstede beschikt over een aflopend contract. De eerste besprekingen hierover zijn achter de rug, nu ligt de bal bij hem. "Wij praten deze weken niet enkel over de positie van Peter an sich", zegt directeur Hans Martijn Ostendorp in de regionale krant. "Wij voeren de gesprekken in een breder perspectief. De vraag die centraal staat, is hoe wij als club het technisch beleid in de toekomst willen vormgeven. Ik vind het een normale gang van zaken dat Peter daarover meedenkt. Hij is nu verantwoordelijk voor het voetbaltechnisch beleid."

Naast de besprekingen met Hofstede heeft De Graafschap definitief afscheid genomen van hoofdscout Marcel Lötters, die een verschil van inzicht had met de club. Scouting en ook de jeugdopleiding zijn belangrijke aspecten voor de op te stellen visie. "Peter krijgt de kans om te laten zien wat zijn plannen met jeugdopleiding en scouting zijn", aldus Ostendorp.

Binnen enkele weken moet duidelijk worden of Hofstede de twijfels heeft weg kunnen nemen, of dat beide partijen uit elkaar gaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen