Real-trainer Solari is niet bang voor Barcelona en steunt Bale

26 februari 2019, 17:28

Real Madrid-trainer Santiago Solari heeft weinig waarde gehecht aan het juichgedrag van Gareth Bale. De Welshman viel tegen Levante in, scoorde vanaf de strafschopstip en besloot vervolgens niet te juichen. In aanloop naar het duel met FC Barcelona denkt Solari niet dat er iets aan de hand is. "Hij is zoals iedereen volledig gefocust en de stemming bij de ploeg is heel goed."

Dat vertelde hij tegenover Marca over de halve finale in de Copa del Rey tegen FC Barcelona. "We zijn alleen gericht op die wedstrijd en we zijn bezig met de voorbereiding. We willen er van genieten", zei Solari, die in het midden liet of Bale ditmaal wel een basisplaats krijgt. "Iedereen wil deze wedstrijd spelen. Het wordt uitgezonden over de hele wereld en het is voor ons de kans om op drie podia te blijven strijden."

'Geen angst'

Ook gaf Solari aan 'geen angst' te hebben voor FC Barcelona en krijgt daarbij steun van zijn pupil Vinicius Junior. "Lionel Messi is ongelofelijk. Hij kan dingen die niemand anders kan. Maar we zijn niet bang voor hem", liet hij weten over de opponent. "We zijn klaar voor de test met Barcelona en we weten dat we de allerbeste spelers ter wereld hebben."

Lees ook: Bale weigert te juichen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen