VVV-Venlo verslaat bekende oefenpartner Venray met 6-0

26 februari 2019, 21:28   Bijgewerkt: 26 februari 2019, 22:10

VVV-Venlo heeft een oefenwedstrijd met eersteklasser Venray dinsdagavond winnend afgesloten. Met vrijwel allemaal wisselspelers van het eerste elftal had de ploeg aan treffers van Kay van der Vorst, Simon Janssen (2x), Paul Wienhoven, Stan van Dijck en Yahcuroo Roemer genoeg voor de ruime overwinning (6-0).

Met Johnatan Opoku, Jay-Roy Grot, Rick Dekker en Axel Borgmann in de basis speelde Maurice Steijn met een aantal bekende namen, verder was de ploeg voornamelijk aangevuld met jonge spelers uit de eerste selectie. Ook werd er aardig gewisseld: zo maakte Joep Munsters zijn officieuze debuut voor de Limburgers. Hij kwam binnen de lijnen voor Evren Korkmaz.

Overigens is Venray een bekende opponent voor VVV-Venlo: die club wordt vaker als oefenpartner gebruikt door de Eredivisionist. Zo werd er in het verleden al een keer met 7-1 gewonnen van de amteurclub en ook al met 4-1. Eerstedivisionist SC Telstar oefende tegen IJsselmeervogels en won dat duel met 3-1, terwijl FC Volendam buurman RKAV Volendam met 1-2 versloeg.

Opstelling VVV-Venlo: Verbong, Dekker, Van Dijck, Korkmaz, Borgmann, Simon Janssen, Van der Vorst, Bastiaans, Roemer, Opoku en Grot.

Lees ook: Heerenveen met proefspeler Ten Ton gelijk tegen Jong FC Twente

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen