Visser blij met gang naar arbitragecommissie, ondanks uitkomst

26 februari 2019, 22:02

PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser is blij dat hij met zijn club naar de arbitragecommissie is gestapt. Hoewel het niets opleverde omdat het orgaan van de KNVB niet kon oordelen en ze nog twijfelen over een stap naar de civiele rechter, vindt de preses dat het sowieso van waarde is geweest. "Soms is het alleen al belangrijk om je punt te maken. Wij vinden dat we dat gedaan hebben."

Dat vertelt hij tegenover De Stentor over de gang naar de arbitragecommissie van PEC Zwolle, die was vanwege het feit dat het duel met Ajax verplaatst is. "Wij vinden nog steeds dat onze belangen geschaad zijn", legt Visser uit. "In dat opzicht hebben we ook nog een case bij de civiele rechter. Alleen de tijd zit ons echt in de weg. We doen dit omdat we benadeeld worden. Het uitspreken daarvan en ervoor knokken doen we voor onze belangen en die van onze supporters."

Dat lukte in Zeist vrijwel niet, want de uitkomst van de arbitragezaak was dat er geen uitspraak kon volgen omdat de KNVB geen bondslid is. De gang naar de rechter kost tijd en die is er bijna niet meer, beseft ook Visser. "We vinden eerlijk gezegd namelijk dat we nog steeds een punt hebben. Alleen als donderdag of vrijdag pas uitspraak wordt gedaan, kom je wel tekort op de wedstrijd te zitten."

Lees ook: Zwolle kan niet terecht bij arbitragecommissie voor duel met Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen